V Poprade už začali prípravy na Okey leto 2005

21.07.2005 Poprad

Poprad 21. júla (TASR) - V Poprade už začali prípravy na Okey leto 2005, ktoré bude 5. a 6. augusta. \"Podujatie považujem za jedno z najvýznamnejších, pretož...
Poprad 21. júla (TASR) - V Poprade už začali prípravy na Okey leto 2005, ktoré bude 5. a 6. augusta. \"Podujatie považujem za jedno z najvýznamnejších, pretože Poprad navštívi niekoľko tisíc ľudí rôzneho veku a národností. Úspešnosť akcie je pre nás dôležitým signálom pri zviditeľnení mesta nielen na Slovensku, ale aj za hranicami. Aj tento rok pomôžeme organizátorom vo všetkom, čo bude v našich silách, \" povedal primátor Anton Danko.

Organizátori budú mať k dispozícii bezplatne futbalový štadión vrátane kuchyne, reštaurácie a ubytovne v budove priamo v areáli. Mesto vybuduje dočasné vodovodné prípojky k predajným stánkom, poskytne priestor pre stanový tábor určený návštevníkom podujatia a zabezpečí jeho osvetlenie. Pripraví stánky na predaj vstupeniek, zabezpečí poriadkovú službu v okolí areálu a umožní postaviť reklamný stan pred futbalovým štadiónom.
Organizátori majú podľa zmluvy zabezpečiť zakrytie trávnatej hracej plochy a po skončení podujatia sú povinní protokolárne odovzdať objekt za prítomnosti odborníka na zeleň v stave, v akom ho prevzali.
Podľa primátora Popradu vlani nezaznamenali v tomto smere žiadne problémy zo strany organizátorov.
 

Vyberte región

mark